joi, 9 aprilie 2009

servus ( still nobody reading this huh? )

Deeeci , se pare ca mintea mea iar se afla pe ganduri dar dupa cum este si normal se afla intr-un echilibru precar de aceea orice idee as avea poate sa dispara in orice secunda fara nici o sansa de a fi recuperata.

Pana una alta se pare ca nu ma simt bine ( nu fizic , si oricum asta nu ar fi o noutate ) , ci psihic ( nu mental ca nici asta nu ar fi noutate).

Nush de ce dar m-a apucat un chef al dracului sa-mi bag .... dar nu oricum ci adanc rau de tot , vorbim aici deja de leziuni de tesut.
Nu am nici cea mai mica urma de idee de ce acest chef nebun , stiu dar de prezenta lui asa ca ma apuc de cautat victime, care il ( preferabil o ) vad mai plin ( preferabil plina ) de viata , iy expun punctul meu de vedere , fara cina in oras si toate balariile alea , nu uitati e doar o opinie nu e disputa:P ( a inteles cineva ceva ca eu adormisem?)

Mda... se pare ca iar s-a gasit cineva sa creada ca eu fiind la munca trebuie sa si muncesc asa ca momentan ma imprastii catre meleaguri mai placute ( pafara sa fumez probabil ) si voi mai reveni , eventual...

Niciun comentariu: