marți, 4 noiembrie 2008

Deranjantii

Nu cred ca toata lumea posteaza asa des dar ce pot sa fac daca mintea mea debiteaza la automat?


Ma rog pentru aceasta idee nu pot sa imi asum responsabilitatea deoarece eu doar elaborez , ideea nu imi apartine , din pacate nu am voie sa dau nume:P asa ca voi atribui aceasta idee unui donator anonim de idei:P:)).




Acum lasand deoparte introducerile ideea ar fi :


Ce trebuie sa faci pentru a fii lasat in pace?


Cu totii simtim uneori nevoia de liniste , nu ai chef sa vorbesti cu nimeni , toti stim cum e ca fix in acel moment toate cunostintele isi aduc aminte de tine , toti au nevoie de ceva , si toti te-au gasit pe tine pentru aceasta sarcina.


Probabil de aceea a fost inventat sistemul de invizible de pe mess , la care replica acelor oameni care au nevoie de tine a fost buddy spy( sau ce programe de genul se mai folosesc).


Ei merg pe ideea ca indiferent care ar fii motivul tau de invizible ( sau dnd sau dnfd etc...) ei sunt exceptia si intotdeauna vor putea deranja pentru simplul motiv ca sunt ei , o gandire cat se poate de gresita.



Termenul DND ( ca tot eram in terminologie de mess ) este relativ simplu pentru oricine depaseste IQ-ul unui banal Ficus de apartament , dar se pare ca multi au reusit sa isi creeze un blocaj mintal prin care ei din clasicul DND ( sau DNFD etc...) inteleg o invitatie clara si irevocabila de a se baga in seama , gandindu-se ca oricare ar fii motivul pentru acel dnd , nu exista vreo sansa in univers ca tu sa nu vrei sa vorbesti cu ei...hai sa nu fim ridicoli.


Mai exista bineinteleg clasica varianta de ignore , dar pentru expertii bagatorilor de seama acesta este doar un mic obstacol in a-si finaliza scopul vietii , acela de a te face pe tine sa regreti ca ai meil , si partea trista este ca de cele mai multe ori reusesc.....


Revenind in termenii de zi cu zi , acel om care deranjeaza nu exista numai pe mess , k deh nu putem sa cerem o lume perfecta nu? deci acel om exista si in viata de zi cu zi , de cele mai multe ori fiind in persoana acelui coleg de la munca care trebuie neaparat sa iti ceara o bricheta , sau sa te intrebe ceva ceea ce pentru tine nu prezinta nici cea mai mica urma de interes, bineinteles numai in momentele in care te vede ca faci ceva , daca cumva stai degeaba probabil te pandeste din umbra si asteapta momentul in care observa ca incerci sa intreprinzi ceva ce ar necesita atentia ta deplina , de exemplu sa scrii pe un blog ( idee ipotetica...)


Din pacate aceste persoane ( deranjantii ) exista peste tot , bantuie umbrele , in cautarea unor minti ocupate pe care sa le distraga total de la activitatea actuala ( placuta sau nu ) catre cai nebanuite si discutii in care nu poti sa-l trimiti undeva din simpla politete..


Deci viata continua alaturi de acesti oameni , om vedea noi pentru cat timp.........

Niciun comentariu: