luni, 15 martie 2010

i`m back , big as life and twice as ugly

Deci , incerc sa revin , dar doar incerc , ce-i nou , pai in primul rand am inceput si eu sa aflu cat costa intretinerea unei masini , si e scump domne , o pompa de servo 1 mil , nebunie curata.

Apropo acum ca vine vremea mai buna care ai chef de plimbari? stiu cateva locatii pe langa bucuresti chiar dementiale , si poate cu putin noroc o sa redevin si scuterist sa te tii atunci distractie ,pana una alta sunt conservar ( sper nu de alta dar momentan am masina pe butuci).

Caut de munca , care stiti o firma de bagatori in seama care cauta director? hai fie director adjunct pentru inceput sa nu spuneti ca ma lacomesc.

sunt curios oare chiar s-a terminat iarna? nu de alta dar daca mai vad multa ninsoare eu ma incui in casa si fac proteste in fata pc-ului , voi nu v-ati saturat de pleoscaraia asta? adica daca locuiam undeva la munte poate era mai bine dar asa nici nu poti sa te bucuri calumea de-o ninsoare serioasa , si daca mai adaug si faptul ca pe vremea asta umblu cu ratb-ul ma deprima si mai mult , nu ca m-i s-au urcat fitele la cap sau cjestii de genul dar de aprox 6 luni eu nu m-am mai suit in ratb , si vad ca am developat o fobie la capitolul asta , toata lumea se uita ciudat , e multa lume , inghesuiala , oameni certati cu apa , adik pe bune e doar imaginatia mea?


Si cam asa suna o postare facuta cu mintea goala , untill next time... cee ya

2 comentarii:

OaNa spunea...

tu vb serios? doamne fereasca sfantu' ce ieftini scapi cu 1 mil:)) nu stii ce-i ala noroc...la mine sare de 5 cea mai ieftina:))

OaNa spunea...

pacat k n-am logan:)) tot la vw sunt si eu dar ceva mai masiv